Zoeken
nl fr en

Onze diensten

MOXIETECH levert oplossingen voor industriële automatisatie. Dat doen we sinds jaar en dag. Wij werken in West-Vlaanderen, maar ook wereldwijd zijn wij actief.

Hoogwaardige technische procesautomatisering is meer dan PLC schema’s, programmatie en bordenbouw alleen, het is specialistenwerk waar we echt goed in zijn.

Het technisch beheren van installaties is van groot belang om de industriële levensduur te waarborgen. Een goed basis voor industriële automatisering is noodzakelijk.

Wij zijn actief op drie geïntegreerde niveaus, nl. PLC, SCADA en MES/IT.

We ontwerpen en bouwen complete sturingen voor uw bedrijf en begeleiden u in uw totaalproject. Vanaf de ontwerpfase stemmen we onze kennis in automatisering af op uw productie ervaring. Wij denken pro-actief mee met uw bedrijf in functie van uw productieproces en bieden u dynamische, innovatieve en economische oplossingen voor industriële procesautomatisering, productiesystemen en logistieke installaties. Uw behoeftes worden omgezet naar duidelijke doelen.

Planmatig tewerk gaan is een eerste stap naar oplossingen die voor direct resultaat zorgen. Wij pakken uw project dan ook zeer gestructureerd en professioneel aan. MOXIETECH staat voor structuur, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook na de opstart kan u rekenen op ons, wij garanderen een uitstekende support. 

onze support

Onze drijfveer is tevreden en succesvolle klanten. Daar gaan we voor, telkens weer opnieuw.

Op zoek naar een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisatie? MOXIETECH is gevestigd in West-Vlaanderen maar zijn wereldwijd actief.