Zoeken
nl fr en
scroll 

industriële automatisatie

MOXIETECH levert oplossingen voor industriële automatisatie. Dit doen we sinds jaar en dag. Hoogwaardige technische procesautomatisering is meer dan PLC schema’s, programmatie en bordenbouw alleen, het is specialistenwerk waar we echt goed in zijn.

Rockwell Automation, Cognex, Wonderware, Allen Bradley, Siemens, Vmware, Visual Studio enz. Wij helpen u!

lees meerwij luisteren naar u

 
 
 

Het vinden van de perfecte automatisatieoplossing voor uw bedrijf start altijd met een luisterend oor. Aandacht voor uw probleem leidt tot betere oplossingen.

onze diensten

wij werken planmatig

 
 
 

Planmatig tewerk gaan is een eerste stap naar automatiseringsoplossingen die voor direct resultaat zorgen. Wij pakken uw project dan ook zeer gestructureerd en professioneel aan. MOXIETECH staat voor structuur, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook na de opstart kan u rekenen op ons, wij garanderen een uitstekende support. Onze drijfveer is tevreden en succesvolle klanten. Daar gaan we voor, telkens weer opnieuw.

onze planmatige
aanpak

wij leveren resultaat

 
 
 

Een goede concurrentiepositie start bij optimale productieprocessen. Dit vereist efficiënte en flexibele productiesystemen met een juiste graad van informatisering en automatisering. MOXIETECH heeft een grondige kennis van tal van marktsegmenten waaronder voeding en drank, (petro)chemie, energie en fmcg. Wij maken uw productieproces niet alleen efficiënter, maar ook veiliger, flexibeler en betrouwbaarder. Wij zorgen voor resultaat!

lees meer

onze klanten getuigen

"Kwaliteitswerk, altijd beschikbaar, met een zeer grote impact op onze projecten. MOXIETECH is onze voorkeurspartner!"

Manuel Borrueco (Cira Instrumentation cirainstrumentation.fr)

"Door kennis inzake sensortechnologie, automatisering, visualisatie en MES weet MOXIETECH industriele systemen te ontwikkelen die doordachter, geintegreerder, performanter maar vooral eenvoudiger zijn dan de combinatie van traditionele integratie."

E.F. (PC&IS Plant Leader, France)

"MOXIETECH is een bedrijf waarmee het aangenaam werken is, keer op keer opnieuw. Hun streven naar kwaliteit is gewaarborgd door de persoonlijke aanpak en de technische kennis. Hun ervaring en werkethiek zorgen voor een uitmuntend resultaat. Ik raad MOXIETECH aan bij ieder bedrijf dat op zoek is naar deze eigenschappen."

Bruce Johnson, co-owner, ForTech USA
http://www.fortech-usa.com


ook na de feiten zijn we er voor u.

bel ons:

+32 (0) 50 67 50 50

contacteer ons